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Château Dauzac, 5º Grand Cru Classé Margaux en 1855, tiene el privilegio de tener un único viñedo de 49 hectáreas; 45 hectáreas en la denominación Margaux y 4 hectáreas en la denominación Haut Médoc. Ubicada cerca de la Gironda, cuya influencia en el ecosistema de la viña es crucial, la finca está protegida de los vientos del océan...
Château Dauzac, 5º Grand Cru Classé Margaux en 1855, tiene el privilegio de tener un único viñedo de 49 hectáreas; 45 hectáreas en la denominación Margaux y 4 hectáreas en la denominación Haut Médoc. Ubicada cerca de la Gironda, cuya influencia en el ecosistema de la viña es crucial, la finca está protegida de los vientos del océan...
Come and discover the rich history of Château Dauzac, combining tradition and innovation. We will reveal all the complexity of our terroir through the tasting of two of our wines in the Margaux appellation.
Discover the very secret and confidential universe of the cellar master.
With a booklet that will guide your visit, you will follow the course of the grapes, from harvest to barrel aging.
You will discover the secrets of our winemaking aging process.
In the blind, we will propose you to find the aromas that make up our vintages.
You will tas...
Embark on a sweet tasting and let yourself be guided by your senses and our wine and chocolate pairing.
Your curiosity and intuition will be the center of this experience.
Between an introduction of wine tasting and the discovery of five blind aromas, you will be the master of the game ...
Once you have visited our property, we will invite you to relax and take advantage of a convivial moment in a cosy & confidential setting. We will start with a workshop that will appeal to your sense of smell. Savour this sensory experience by delighting in our cheese platter, made up of local cheeses. This workshop will include an introduct...
Sobre el manillar de tu patinete eléctrico y acompañado de un guía, tendrás el inmenso privilegio de observar lo más de cerca posible las 49 hectáreas de nuestro viñedo para descubrir el ciclo vegetativo de la vid a lo largo del año.